Šumperk.info

zataženo zataženo, 5°C

Dnes je sobota 27.4 a svátek má Jaroslav

Aktuality:


Fotbal: Výsledkový servis dorosteneckých a žákovských mužstev

20. 4. 2013 v 12:08
FOTO: fotbal-sumperk.cz
FOTO: fotbal-sumperk.cz

Druhým kompletním kolem pokračovaly soutěže mládeže na Moravě. Šumperští ze šesti zápasů pouze jednou prohráli, starší dorost předvedl mnohem lepší výkon než minulý týden doma, mladší si upevnil druhé místo v tabulce a žáci U15 a U14 vezou cenných 6 bodů od souseda v tabulce. Pouze nejmladší kategorie zaváhaly v derby se sousedy z Uničova.

Starší dorost U19

Jeseník – FK SAN-JV Šumperk 1:1 (1:1 )

Branka: Svoboda D

Sestava : Anděl- Jurka, Patsch, Svoboda V, Kroupa, Svoboda D, Kocourek, Schelle, Šabršula, Demeter, Baláž – střídali : Smrž, Nemeth, Podhorný


Hosté od 3 minuty prohrávali vlastním golem Jurky ale v remízovém zápase měli nakonec k výhře blíž. V 80 minutě totiž zatáhl míč zprava Baláž, předložil ho před úplně prázdnou branku naprosto osamocenému Podhornému jenž z 5 metrů trestuhodně přestřelil.

Trenér: Strnad Petr

Mladší dorost U17

Jeseník – FK SAN – JV Šumperk 0:5 ( 0:3)

Branky: Podhorný 2, Max, Kotzmann, Rýznar

Sestava : Kapl – Urbášek, Smrž, Nemeth, Miterko, Třetina , Rýznar, Max, Kotzmann, Strnad, Podhorný
střídali : Dostál, Málek, Čejka, Šafář, Demeter, Bartoš, Morong


Přímý souboj o druhé místo dvou týmů se shodným počtem bodů měl pro domácí šokující průběh. Hosté svého soupeře předčili ve všech směrech a nedali mu nejmenší šanci. Pouze na začátku 2. Poločasu se Jeseníku za podpory větru povedlo šumperské přišpendlit séérií rohů před vlastní branku ale nic z toho nevyužili a tak je hosté dorazili. Na výhře se výraznou měrou podílek kapitán Urbášek, z jehož standartních situací vytěžil Šumperk 3 branky.

Trenér: Křepelka Roman

Starší žáci U15

Bílovec - FK San - JV Šumperk 1:3 (1:2)
Branky: Ševčík , Pham 2 x
Sestava: Šula (Kašpar Jaromír ) - Matyáš ( Krňávek ), Zatloukal, Ondráček, Anděl (Hél) - Pham,( Komárek ), Šmirják, Žolda (Mátl), Drozd (Šimek), - Hejl, Ševčík (Kašpar Jakub)

Kádr mužstva byl pro mistrovský zápas kompletní. Zápas kluci rozehráli velmi dobře. Po pěkných kombinačních akcích jsme už po 12 minutách vedli 2 : 0. Po té se hra v poli vyrovnala a domácí zahrozili. Ještě do poločasu po střele z dálky snížili na 1 : 2. Kvůli zranění odstoupil brankář Šula,V této době nehrála dobře naše záložní řada. Domácí se lacino dostávali k míči , naše hra byla nepřesná. Začátek druhého poločasu nám střelecky vyšel a po úniku po pravém křídle zakončil Pham. Tento stav byl pro nás povzbuzující pro další průběh utkání. Dal jsem příležitost nastoupit i všem náhradníkům. Získali jsme na jaře první vítězství se soupeřem, se kterým jsme hráli o 6 bodů. Mělo by to být inspirující do dalších utkání na jaře .
Trenér: Slončík

Starší žáci U14

Bílovec - FK SAN-JV Šumperk 2:3(1:3)

Branky: Čikl, Svačinka, Nosál

Sestava: Dus(36.Skýva) - Kühndel(36.Draňa), Scheuter, Diblík, Bubeníček - Nosál(60.Breckl), Jurka, Novák, Simon(46.Koždoň) - Svačinka(52.Šebela), Čikl(68.Hecl)

Do Bílovce jsme zajížděli s touhou odčinit podzimní debakl 0:5 z domácího vzájemného utkání a potvrdit zlepšenou jarní formu.

Do utkání jsme vstoupili vlažně a hned od 2.minuty prohrávali po špatném vyběhnutí K.Duse 1:0. Do 10.minuty jsme byli horším týmem a kluci vypadali ospale. Potom ale začal festival neproměněných našich šancí. Ještě do poločasu jsem napočítal 7 samostatných nájezdů z poloviny hřiště. Po většinou jsme ale tyto šance zpackali. Prosadili se alespoň P.Čikl střelou z 22metrů, K.Svačinka a T.Nosál v samostatných únicích. V druhém poločasu nám naivně hrající obranná řada domácích dovolila stejný počet brankových příležitostí. Jen s tím rozdílem, že naše koncovka byla ještě žalostnější a neproměnili jsme již žádnou šanci. Domácí snížili z nařízené penalty a do konce zápasu jsme trnuli, aby soupeř nesrovnal.

Trenér: Hecl Bohdan

Mladší žáci U13

FK SAN-JV Šumperk - Uničov ​3:3

Špk A - Uničov A 1:0, Špk A - Uničov B 1:0, Špk B - Uničov B 0:0, Špk B - Uničov A 1:3

Střelci : Hejtmánek, Žaitlík, Pospíšil D.

Sestavy :

A -Viktorin, Andoniu, Vejrosta, Navrátil, Vejchoda, Šumbera, Žaitlík, Hejtmánek, Zapletal, Vénos

B -Palatka D., Krátký, Nosál, Haša, Strapek, Arbeit, Matoušek, Pospíšil D., Havránek, Hloušek


Derby s Uničovem se vždy vyznačovalo velkou bojovností na obou stranách a menším počtem branek a zápasy tak bývají vždy vyrovnané. Na podzim jsme s tímto soupeřem uhráli na jejich hřišti remizu 6:6, proto se dalo i dnes čekat velice vyrovnané utkání.
V prvním poločase se našemu A týmu velice dobře dařilo zatlačit soupeře před jeho bránu a celý první poločas jsme byli jasně lepším týmem, bohužel bez proměněných šancí. Přesto se klukům podařilo vyhrát po chybě soupeře, který nám daroval vítězství, když chybu potrestal důrazný Hejtmánek. I v druhém poločase byl A tým lepším týmem, zužitkovali však jen jednu příležitost, když po spolupráci po ose Vejchoda, Hejtmánek důraznou střelou k tyči zakončil Žaitlík. B tým se v prvním poločase snažil a hrál naplno, podařilo se mu neinkasovat, ale také nevstřelit branku. V druhém utkání byl nad síly B týmu soupeřův A tým, který nás přehrál a po našich hloupých chybách nám vstřelil tři branky. Korekci výsledku pak zajistil Daniel Pospíšil, když po souhře Haši a Matouška šikovně prostrčil míč do brány. V tomto zápase byl jasně lepší soupeř, ale také jemu se nepodařilo proměnit velice dobré šance, takže suma sumárum, výsledek je spravedlivý.

Trenér: Žaitlík Aleš

Mladší žáci U12

FK SAN-JV ŠUMPERK – SK UNEX UNIČOV 1:8(0:3)

Sestavy:

Jílovec – Vavřiník,Heřmanský,Krč,Štrpka,Hatala,Smrčka,Staňek,Pospíšil,Lid´ák,Ladislav

Kostelanský- Kubičík M, Kubičík J,Linhart,Doležal,Šváb,Barčík,Šmíd,Churavý,David

Výsledky: Špk. A – Uničov – 0:1

Špk.B – Uničov – 0:2

Špk.B – Uničov – 1:2

Špk.A-Uničov- 0:3

V dalším zápase jsme přivítali mužstvo z blízkého Uničova a věřili jsme v bodový zisk. Utkání bylo po celý zápas velmi vyrovnané a na vyložené šance jsme snad i soupeře předčili.Bohužel v efektivitě zakončení nás hosté dokonale převálcovali.Naopak nám se nepodařilo proměnit ani několik samostatných úniků na brankáře a když jsme už velmi dobře chytající brankáře hostí překonali zazvonila za jejich zády pouze branková konstrukce.Přesto je na klucích vidět zlepšení a snaha o konstruktivní hru,což je naším dlouhodobým cílem.

Trenér: Netopil Radim


Autor: FK SAN-JV Šumperk Zdroj: http://www.fotbal-sumperk.cz/i...319&page3=

Reklama


Reklama

Komerční sdělení

Šumperk.info na Facebooku

Přidejte se k nám na facebooku.

Reklama

Reklama