Šumperk.info

zataženo zataženo, 10°C

Dnes je středa 23.10 a svátek má Teodor

Aktuality:


V říjnu bude Klub Gemini patřit Adamovi Suchému

19. 10. 2022 v 22:50

Říjnový Klub Gemini bude o umění žít. Jeho hostem bude známý psycholog a psychoterapeut Adam Suchý, který je mnoha Šumperanům dobře známý, protože v našem městě žil. V uplynulých dnech mu navíc vyšla kniha s příznačným názvem „Všechno se v dobré obrátí“.

„Název říjnového Klubu Gemini jsme zvolili právě podle knihy, kterou Adam Suchý napsal. Hlavním tématem besedy bude především well-being, tedy v podstatě umění žít, zažívat štěstí, inspirace, jak se o sebe starat. Související témata, kterým se známý psycholog a psychoterapeut věnuje a která ke zmiňovanému tématu patří, jsou také mediální gramotnost a dezinformace. Bude také záležet na návštěvnících besedy, co je bude zajímat a na co se budou ptát,“ říká jednatelka Domu kultury Šumperk Hana Písková.

Adam Suchý je klinický psycholog, psychoterapeut a soudní znalec. Absolvoval Univerzitu Palackého v Olomouci, nejprve obor žurnalistika, později obor psychologie. Základní klinické zkušenost získal ve Fakultní nemocnici v Olomouci. V současné době má svou ordinaci v Prostějově. Připojil se k České psychologické alianci pro globální změny. Kniha Všechno se v dobré obrátí je jeho románovou prvotinou. Známý je ale svými články v odborných i populárních časopisech, Šumperané si jistě vybaví jeho básnickou sbírku Kančí les nebo písňové texty (spolupracoval s Karlem Gottem, skupinou O5& Radeček, Fleksible, Laďou Kerndlem, Helenou Vondráčkovou a Mayou).

Klub Gemini s Adamem Suchým se uskuteční v G-klubu Domu kultury Šumperk ve čtvrtek 27. října od 18 hodin.


Autor: Dům kultruy Šumperk Zdroj: https://www.dksumperk.cz/v-rij...vi-suchemu

Reklama


Reklama

Komerční sdělení

Šumperk.info na Facebooku

Přidejte se k nám na facebooku.

Reklama

Reklama