Šumperk.info

slabý déšť slabý déšť, 8°C

Dnes je pátek 19.4 a svátek má Rostislav

Aktuality:


Pavlínin dvůr bude poprvé patřit kolobkám a vědě

20. 5. 2019 v 12:10 - Akci Geniální kolobkové odpoledne chystá na půlku června Dům kultury Šumperk. Pro děti, dospělé i seniory budou připraveny vyjížďky na koloběžkách a zajímavé pokusy.
Geniální kolobkové odpoledne
Geniální kolobkové odpoledne

„Akci jsme nazvali GENIÁLNÍ KOLOBKOVÉ ODPOLEDNE z pochopitelných důvodů. Geniální proto, že se v něm poprvé představí Geniátor, tedy spolek, který se snaží popularizovat všem věkovým kategoriím vědu a techniku. Důležitou součástí odpoledne budou i pohybové aktivity, ve kterých hlavní roli sehrají oblíbené koloběžky,“ vysvětluje produkční domu kultury Monika Faltusová.

Členové Geniátoru rozbalí v Pavlínině dvoře stan s nejrůznějšími pokusy, vodohrátkami nebo sekcí „Naučíme chodit roboty“.
Pro malé i velké budou připraveny koloběžky, na kterých si zvolí trasu podle zdatnosti. Na projížďce Šumperkem jim budou k dispozici školení instruktoři.
Stanoviště tu bude mít také šumperský Pontis, který letos slaví dvacetiny. Akce proběhne v rámci projektu Setkávání generací. Cílem je, aby se krásný Pavlínin dvůr otevřel veřejnosti a všichni si tu užili příjemné a aktivní odpoledne.

Geniální kolobkové odpoledne proběhne pouze za příznivého počasí v sobotu 15. června od 14 do 18 hodin v Pavlínině dvoře.



Reklama


Reklama

Komerční sdělení

Šumperk.info na Facebooku

Přidejte se k nám na facebooku.

Reklama

Reklama